Ingeborg en Bart

Zaventem – Vilvoorde – Steenokkerzeel – Zemst

Geen limousine, 2CV of moto om de bruid op te pikken. Bart pikte Ingeborg op met een heuse Amerikaanse schoolbus. Niet in typisch gele kleuren, maar wel in een stijlvol wit-rood exemplaar werd de weg afgelegd tussen de feestzaal te Steenokkerzeel, langs de nieuwe woonst in Weerde met als bestemming het gemeentehuis van Zemst.

Het zou een bewolkte, koude en regenachtige dag worden op de dag van het huwelijk. Koud was het, maar de zon deed toch aardig haar best om zich te laten zien, net zoals de koude wind zich liet voelen. Deze wind speelde nogal parten tijdens de fotosessie onder de grote brug te Vilvoorde. Tijdens de busrit van het gemeentehuis naar de feestzaal merkten we een veld vol met koolzaadbloesems op waar we een tweede korte fotosessie inlasten ter vervanging van de voetgangersbrug waar we al eerder langsgingen. En zo kregen we toch nog een beetje lente tinten in de foto’s.

Na de receptie in intieme familiekring kon het feest pas echt beginnen met een uitgebreid buffet, professioneel opgeblazen ballonnen en een feest dat tot in de vroege uren duurde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *