Testimonials

Enkele getuigenissen van koppels over wat ze van het resultaat vonden en hoe het was om met me samen te werken.

2017, wat een jaar vol verrassingen... Met een onverwachte wending in het vooruitzicht besloten we, wat sneller dan verwacht, om in het alombekende huwelijksbootje te stappen. Of zeg maar boot, want er komt heel wat meer bij kijken dan je zou denken! 7 weken… dat moet toch wel net voldoende zijn om een trouw te regelen?! En al snel begin je er aan, geen tijd te verliezen!  3 weken voor datum kwam de website van Stijn Swinnen ons in het oog (warm aanbevolen door een collega van Els). Aangezien zijn werk ons heel erg aansprak waagde we onze kans om te horen of hij zich nog kon vrijmaken voor onze grote dag. 2 dagen later kwam Stijn langs voor een kennismakingsgesprek. We voelden meteen: deze fotograaf willen we! Hij beschreef zijn aanpak van "vlieg op de muur", zijn fotocollectie was prachtig, we voelden een klik en hadden er meteen alle vertrouwen in. Na ons gesprek stuurde Stijn een berichtje dat hij al meteen langs de feestlocatie gereden was om te kijken wat de mogelijkheden waren. Dit bevestigde nog maar eens ons gevoel dat we de juiste keuze hadden gemaakt! Een fotograaf die weet hoe belangrijk die grote dag is en die weet van aanpakken!  Onze trouwdag was perfect en Stijn paste perfect in ons plaatje. Zijn aanpak, zijn ideeën, zijn richtlijnen aan onervaren fotomodellen, zelfs onze gasten hebben achteraf complimenten gegeven dat zijn aanwezigheid enorm aangenaam was! En dan was het natuurlijk uitkijken naar het moment waarop je het resultaat kan waarnemen. We wachtten in spanning af, enorm benieuwd hoe onze trouwdag er uitzag door de lens van een fotograaf. En WAUW! Of we content zijn?! Stijn heeft al onze verwachtingen overtroffen! De foto's zijn samengevat: prachtig! We hadden ons geen betere trouwdag en geen betere fotograaf kunnen wensen.  Zo enorm blij dat we Stijn als fotograaf genomen hebben, want als er 1 iets is waar je later nog meermaals naar zal terugblikken, dan zijn het wel deze foto's!
Huwelijk Els en Sander in Haacht
Els en Sander
We wisten al meteen dat we Stijn als fotograaf wilden, we leerden hem immers kennen via een gemeenschappelijke vriendin en kenden al werk van hem. Ook als persoon kunnen we hem erg appreciëren. We hebben geen seconde spijt gehad van onze keuze. Stijn straalt veel rust uit en brengt je helemaal op je gemak. Voor ons huwelijk deden we een proefshoot en dit was een zeer aangename ervaring. We staan allebei niet graag voor de camera, maar Stijn begeleide ons goed en zette ons op geen enkel moment onder druk. Op de dag van het huwelijk zelf vergat je dat Stijn erbij was, maar achteraf op de foto’s merkten we dat hij wel bij elk belangrijk moment aanwezig was en dit ook vastlegde op beeld. Hij had zelfs nog een extra leuke verrassing voor ons: een filmpje tijdens het dansfeest. Stijn bracht onze mooiste dag prachtig in beeld en we zullen hier nog lang van nagenieten. We kregen ook erg veel complimenten van onze vrienden en familie. Heel leuk ook dat we alle foto’s digitaal kregen (al heel erg snel) en konden delen met iedereen zodat iedereen mee kon genieten. We raden hem zeker aan als huwelijksfotograaf!
Joke en Pieter
“Op 20/12/2012 zijn wij getrouwd en Stijn heeft de foto’s voor ons huwelijk verzorg. Hiervoor zijn we hem nog elke dag dankbaar voor. Hij wist ons huwelijk op een originele manier weten vast te leggen. Stijn stelde ons gerust tijdens de fotoshoot en wist zo het best in ons naar boven te halen. Het uiteindelijke resultaat mocht er zeker zijn. We ontvingen een album en een dvd met onze foto’s. De foto’s hebben voor ons een grote emotionele waarde en zijn een leuke herinnering aan de mooiste dag van ons leven. Zeker een aanrader!”
Jirina en Leslie huwelijksfoto's in Leuven
Jirina en Leslie
“Op 8 december 2012 trouwde ik met de liefde van mijn leven! Voor mij was het dan ook heel belangrijk dat deze speciale dag werd vastgelegd op foto. We gingen op zoek naar een leuke fotograaf die ONZE dag op papier kon vastleggen. Dankzij wat tips van vrienden kwamen we terecht bij Stijn Swinnen en hiervan hebben we nog geen moment spijt gehad. Samen met ons zocht hij naar leuke locaties en alles werd op voorhand duidelijk besproken. Op de dag zelf was hij zoals op voorhand afgesproken gewoon aanwezig en werden er verder geen woorden aan vuil gemaakt. Wij konden zorgeloos geniet van onze mooie dag en elk moment hiervan werd voor eeuwig vastgelegd. We deden ook een persoonlijke fotoshoot en vaak weet je niet hoe je je moet gedragen en hoe je moet gaan staan. Stijn heeft ons hierin begeleid en dankzij hem lijkt het of we dit al jaren doen :-)! Echt leuk dus en een echte aanrader.”
Eva en Randy
Stijn heeft de foto’s voor onze bruiloft verzorgd en daar zijn we hem nog elke dag dankbaar voor. Hij wist als geen ander de juiste momenten te vangen en dat terwijl wij toch allebei een beetje cameraschuw zijn. Alles ging heel natuurlijk en vanzelf. We hebben er een prachtig boek aan over gehouden, dat verslag doet van één van de mooiste dagen van ons leven om met vrienden en familie in te kijken en herinneringen ophalen.
Joachim en Larissa
Bij het regelen van een huwelijk komt veel kijken. Ook het kiezen van een fotograaf is niet makkelijk. Gelukkig klikte het met Stijn en konden we het regelen van de fotograaf snel van ons to do lijstje schrappen. Al onze ervaringen met Stijn zijn heel goed geweest en ook van het resultaat zijn we zeer tevreden. De foto’s zijn prachtig. Ook onze gasten vonden Stijn trouwens een sympathieke kerel. [Sommigen vonden hem misschien zelfs iets te sympathiek. :-)] Samengevat: als je nog op zoek bent naar een fotograaf voor jullie huwelijk, niet twijfelen! Stijn is uw man!
Annelies & Kenny
Annelies en Kenny
De zoektocht naar een fotograaf die beelden kan maken net zoals wij ze in ons hoofd hadden, leek ons niet eenvoudig. ‘Karaktervolle sfeerbeelden zonder geforceerd gedoe’ was hetgeen we voor ogen hadden. Net zoals een mooie opbouw doorheen heel de dag van het begin tot einde zonder ‘de typische geposeerde foto’s.’ Na één keer samen komen en enkele voorbeelden te laten zien, legde we ons vertrouwen in de handen van Stijn. Zijn aanwezigheid de dag zelf was nauwelijks te merken, toch bleek elke persoon en elke gebeurtenis zijn lens te zijn gepasseerd. Onvoorstelbaar mooi resultaat waar we nog lang van kunnen nagenieten.
Joke en Maarten
Joke en Maarten
Toen we besloten hadden om te trouwen, wisten we meteen wie onze fotograaf zou worden: Stijn Swinnen. Ik had al meermaals foto's van Stijn gezien. Hij fotografeerde regelmatig optredens van bands uit de buurt. Die waren prachtig. Een trouw is weliswaar geen concert, maar we wilden geen standaardtrouwfoto's. Het mocht wel wat rocken. Stijn kwam bij ons thuis voor een gesprek over locatie, verwachtingen, prijs, mogelijkheden,... We vertelden ook dat we allebei geen fotogenieke mensen zijn, dat we eerder weglopen van de lens. Na het gesprek waren we zeker gerustgesteld. De dag zelf kwam Stijn als eerste naar ons thuis. De hele dag lang was hij onzichtbaar aanwezig. Ideaal voor ons. Tijdens de verplichte fotoshoot liet Stijn ons poseren, maar trok hij de foto's tussen onze poses in. Slimme zet. Nadien kregen we een fotoboekje en een dvd met ongeveer 700 foto's. Hij had een prachtige selectie gemaakt. De foto's waren eenvoudig mooi. Er zaten zeer stijlvolle portretfoto's in van de gasten en de foto's van ons avondfeest waren echte plaatjes, wat niet gemakkelijk moet geweest zijn met onze fuifbelichting. We hebben zelf nog fotoboeken samengesteld voor familie en steeds werden de foto's met 'aahs' en 'oohs' bekeken. Een toffe herinnering van die dag. Stijn heeft niet enkel een beeld vastgelegd, maar ook een gevoel. We zouden hem aan iedereen aanraden!
Nele en Jeroen
Voor mijn huwelijk ben ik echt blij dat Stijn dit wou fotograferen. Hij kan perfect om met alle omstandigheden en zelfs als wanneer de weergoden niet meewillen laat hij zich niet uit zijn lood slaan. Zowel op het gemeentehuis als tijdens de ceremonie weet hij heel goed de sleutelmomenten in te schatten en legt ze keer op keer subliem vast. De resultaten waren dan ook super. Stijn, dikke merci om onze dag zo mooi te vereeuwigen.
Cathy en Robin
Wij hebben nog geen seconde spijt gehad van onze beslissing om Stijn te vragen als onze huwelijksfotograaf. Wij zijn van nature geen fotogenieke personen, maar door de aanpak van Stijn voelden wij ons wel op ons gemak, wat resulteerde in prachtige foto's! Stijn staat met veel energie, creativiteit en geduld in zijn werk. Hierdoor verliep alles heel vlot en haalde hij het beste in ons naar boven tijdens het fotograferen. Wij krijgen zeer enthousiaste reacties op onze foto's! De beste eigenschap van Stijn is volgens ons dat hij onopvallend fotografeert. Daardoor zijn de foto's natuurlijk en stralen ze de sfeer van onze huwelijksdag uit. Het voelde niet aan alsof we een hele dag een fotograaf naast ons hadden lopen, maar toch heeft Stijn elk detail van onze dag op de lens vastgelegd!
Lotte en Rudi
Bij het regelen van een huwelijk komt veel kijken. Ook het kiezen van een fotograaf is niet makkelijk. Gelukkig klikte het met Stijn en konden we het regelen van de fotograaf snel van ons to do lijstje schrappen. Al onze ervaringen met Stijn zijn heel goed geweest en ook van het resultaat zijn we zeer tevreden. De foto’s zijn prachtig. Ook onze gasten vonden Stijn trouwens een sympathieke kerel. [Sommigen vonden hem misschien zelfs iets te sympathiek. :-)] Samengevat: als je nog op zoek bent naar een fotograaf voor jullie huwelijk, niet twijfelen! Stijn is uw man!
Annelies & Kenny
Annelies en Kenny