Vurige passie bij WOW huwelijk Lynn en David in Gooik

Lynn en David leerden elkaar op World of Warcraft kennen, een online multiplayer game. Beter bekend als een MMORPG massively multiplayer online role-playing game.

Een paar maanden na hun online ontmoeting stapten beiden in het huwelijksbootje. Voor echt. Iets dat ze zelf ook niet helemaal hadden verwacht. Voor hun huwelijk kwam David’s hele familie uit Schotland naar het Pajottenland afgezakt voor een waanzinnig feest.

Enkele vrienden uit hun WoW gilde waren ook aanwezig en maakten het feest compleet.

Dat WoW en online gaming geen marginaal gegeven is, daar bestaat geen twijfel over. David en Lynn zorgden voor elke minuut van de dag voor vuurwerk.

Het rode kapsel van Lynn en de droge humor van beiden, niet verlegen voor de nodige practical jokes en grappen zorgde ervoor dat beiden je snel op je gemak lieten voelen. Hun uitbundigheid had als voordeel dat je als fotograaf amper overtuigingskracht nodig had om iets te doen. 

Hoewel ik meestal minder dirigeer als fotograaf en het feest zijn beloop laat gaan. Met Lynn en David was het mogelijk om net iets meer te doen. Het resultaat spreekt boekdelen.

Een passioneel huwelijk!