Pre-wedding fotoshoot met Bob en Wim in Barvaux

Tijdens de voorbereidende huwelijksgesprekken vroegen Bob en Wim of het mogelijk was om aan hun chalet in Barvaux de pre-wedding fotoshoot te houden. Dat zou voor Pepper, hun hond ook veel leuker zijn zodat die mee op stap kan gaan.

Uiteraard zag ik dat wel zitten. Een uitstapje naar de Ardennen voor een fotoshoot, daar moet ik geen seconde over twijfelen. 

We kozen een zonnige lentedag uit en genoten van een korte wandeling door bos en velden voor een ongedwongen en spontane fotoreportage. Bob en Wim hadden op voorhand aangegeven dat ze niet zo fotogeniek zijn en toch wat stress hadden voor zo’n shoot. Te veel poseren voor de camera is vermoeiend en eigenlijk nemen ze liever zelf foto’s. 

Langzaam opbouwende fotoreportage

Daarom liet ik de shoot wat trager op gang komen, fotograferend vanop een afstand zonder aan te sturen. Na een kilometer leek de stress al wat te minderen en liet ik beiden tussen de bomen poseren. Het ijs was gebroken. Terwijl Pepper  vol energie de omgeving verkende wist ik Bob en Wim geleidelijk verder te laten ontspannen. 

En dat merk je aan de foto’s. Terug aan de chalet was de hoofdrol even voor Pepper weggelegd. De jonge hond vol met jachthond instinct vloog vol enthousiasme door het bos. Niet evident om te fotograferen! Daarvoor moeten we nog eens een extra fotoshoot inlassen.

Het resultaat viel heel erg in de smaak en de foto’s werden nadien gebruikt om de uitnodigingskaartjes te maken. 

Ik kijk alvast met veel ongeduld uit naar de huwelijksdag!