Lotte en Rudi

Dilsen-Stokkem – Maaseik – Horpmaal – Heers

Voor het huwelijk van Lotte en Rudi werden heel wat kilometers afgelegd. Eerst naar Dilsen-Stokkem voor de voorbereidingen bij de ouders thuis, vervolgens naar Maaseik voor de gemeentelijke ceremonie.

Daarna werd een uiterst mooi en romantisch kerkje opgezocht in het Nederlandse Eijsden waar Rudi van komt. 

Om vervolgens richting Horpmaal-Heerst te rijden waar het feest helemaal kon starten in de prachtige vierkantshoeve Renwa. In het mooie landschap van Haspengouw gingen we samen met de vurige nichtjes op stap voor een spontane fotoshoot.

De reactie van Lotte:

Wij zijn van nature geen fotogenieke personen, maar door de aanpak van Stijn voelden wij ons wel op ons gemak, wat resulteerde in prachtige foto’s! Stijn staat met veel energie, creativiteit en geduld in zijn werk. Hierdoor verliep alles heel vlot en haalde hij het beste in ons naar boven tijdens het fotograferen. Wij krijgen zeer enthousiaste reacties op onze foto’s!

De beste eigenschap van Stijn is volgens ons dat hij onopvallend fotografeert. Daardoor zijn de foto’s natuurlijk en stralen ze de sfeer van onze huwelijksdag uit. Het voelde niet aan alsof we een hele dag een fotograaf naast ons hadden lopen, maar toch heeft Stijn elk detail van onze dag op de lens vastgelegd!

Een kleine selectie van foto’s van het huwelijk van Lotte en Rudi kan je bekijken via onderstaande link.