Gouri en Siegfried

Amper een week voor het huwelijk stuurde Siegfried me de vraag of ik nog vrij was het weekend van hun huwelijk. Gelukkig was ik dat ook en zo vestigden ze ook het record van de tot nu toe meest last-minute aanvraag. Het huwelijk van Gouri en Siegfried nam ons naar een hele andere wereld. In het wondermooie Haspengouw in het kleine dorpje Heers waan je je in de tuin van Gouri en Siegfried in een hele andere wereld. Grote beelden van Hindu Goden, kleurrijke bloemen en veel stijlvolle Indische decoratie.

Het huwelijk werd gevierd met een kleine groep vrienden en familie in de eigen tuin. Een recept voor een perfecte dag.

 

Omdat er tijdens de dag van het huwelijk niet voldoende tijd om ook een fotosessie te houden spraken we enkele weken later opnieuw af voor een leuke fotoshoot met het hele gezin. In het Toscanië van België genoten we opnieuw van een prachtige en misschien net iets té zonnige dag. Het kader van de eigen tuin mocht zeker niet ontbreken voor deze fotoshoot, het koppel heeft zelfs een riksja waar we zeker van gebruik moesten maken. Groot plezier voor de kinderen!

Daarna verkenden we eveneens de omgeving en deden we enkele sessies nabij verschillende kunstwerken die hier in het landschap zijn geplant.