Huwelijksreportage in Mechelen voor Joke en Pieter

Joke en Pieter huwden in hartje Mechelen

Joke en Pieter wisten vanaf de eerste minuut dat de trouwplannen bekend werden dat ze mij als hun fotograaf wilden hebben. Het was een zeer mooi privilege om hun mooie huwelijksdag te mogen fotograferen en mee beleven.

Tijdens de pre wedding fotoshoot in het Vrijbroekpark was het al duidelijk dat het ontzettend goed klikte. Samen met dochter Roos poseren in het park leverde dat prachtige foto’s op.

De dag van het huwelijk straalden beiden zoals nooit eerder gezien.  Joke en Pieter kozen resoluut voor een op-en-top Mechels huwelijk in stijl. En eco-vriendelijk.

Voor mij was het het allereerste echte bicycle-only huwelijk!

De dag startte met de voorbereiding van Joke en het aantrekken van het kleed. De Escher-achtige woning van een vriendin was de perfecte locatie. Geen clichés ten huize Joke en Pieter. Niet Pieter kwam aanbellen, maar Joke deed dat voor deze gelegenheid.

Vanaf de thuiswoning richting centrum Mechelen kozen Joke en Pieter om de gidsfiets in te zetten van Peter Meuris. En de fotograaf volgde zelf met de fiets om onderweg ook enkele sfeerfoto’s te nemen.

Mechelse toren en gouden achtergrond

Met de Sint-Romboutstoren en de gouden wand van de Kuub op de achtergrond werd het mooie en emotionele huwelijk voltrokken. De klokken van de Kathedraal zorgden voor de finale touch. Een prachtig beeld voor zowel de gasten als de fotograaf.  

Hier een huwelijk mogen organiseren is een buitengewone kans. Na de plechtigheid was het verder genieten van een receptie op het plein. De ijsjes van Noen waren fel begeerd bij dit warme weer.

Na afloop van de receptie wandelden we samen naar de volgende feestlocatie. Onderweg richting Het Arsenaal, aan de Kruidtuin namen we diverse foto’s. De vermoeidheid kroop echter snel in de voeten en benen voor beiden. Het zou nog een lange dag worden en daarom deden we het bewust wat kalmer aan.

Dat het ferm feest zou worden was geen twijfel aan. De vrienden van Joke en Pieter hadden hun eerder tijdens de vrijgezellen al laten kennen. Na het diner werd het feest ingezet met een spectaculaire openingsdans, gevolgd door de klassieker ter huwelijken, het onvermijdelijke Connemara.

Tijdens het avondfeest schakelde ik even over naar de video modus voor deze sfeervideo…

Video tijdens het dansfeest

Ook huwelijksplannen in Mechelen? 

Maak vandaag nog een afspraak