Huwelijksfotograaf in Haacht voor Els en Sander

Tildonk – Haacht – Wespelaar – Wakkerzeel

Huwelijk Els en Sander in Haacht

Vanwege het doctoraat van Sander in de Verenigde Staten besloten Els en Sander last-minute om te trouwen. Op amper enkele weken tijd, in het midden van het huwelijksseizoen slaagde Els erin om één van de meest memorabele huwelijken ooit te organiseren.

Een sprookjeshuwelijk van begin tot eind. Wanneer ik amper drie weken voor het huwelijk met Els had afgesproken over hun huwelijk was Sander nog aan het werk in de VS. Zo goed als alleen, uiteraard met de nodige hulp van vrienden en familie wist ze alles te regelen.

Sander en Els zijn een super enthousiast en ontspannen koppel en dat straalden ze ook de hele dag uit.

Tijdens de fotoshoot vertrouwden ze mij blindelings. Het gebouw van Waterleau in centrum van Wespelaar bleek een ongekende parel te zijn om te fotograferen. Veel lichtinval, hoge plafonds, een schitterend zonovergoten terras met prachtig uitzicht. De mogelijkheden eindeloos. De foto’s spreken boekdelen.

Vreemd dat een zo een groot en grijs gebouw langs de buitenkant zo een uitstraling kan hebben. “Of ze het zagen zitten om op de grond te gaan liggen?” Geen probleem! 

Veel volk in gemeentehuis Haacht

Na de fotoshoot in Wespelaar wachtten een grote groep familie en vrienden Els en Sander op voor de plechtigheid. Het gemeentehuis in Haacht was voor al die belangstelling veel te klein. De prachtige ceremonie zaal zat afgeladen vol. Niemand wilde dit missen.

Na de officiële plechtigheid ging het feest verder bij brouwerij Hof Ter Dormaal in Wakkerzeel. Met eerst een receptie in beperkte kring en daarna een groot feest in het midden van het veld voor alle vrienden en familie.

De sfeer en omgeving was perfect. Het enthousiasme en de feestlust duidelijk aanwezig. Net zoals Els en Sander genoten van deze prachtige dag was het als fotograaf ook genieten om alle mooie momenten in beeld te brengen.

Als afsluiter en wanneer het dansfeest op zijn hoogtepunt was namen we nog enkele videobeelden op en maakten er deze spetterende after-movie van.