Huwelijksfotograaf aan meer van Keerbergen voor Ann en Freddie

Als huwelijksfotograaf heb je een heel goed idee wat het weer gemiddeld is in België. En het mag je misschien verbazen: het weer in België is vaak bijzonder warm. 4 juli 2015 was zelfs een officiële tropische dag met temperaturen boven de 30 graden.

Als fotograaf weet je dan een aantal zaken: het wordt afzien, veel drinken is de boodschap, er is altijd minimum 1 van de gasten die veel te snel dronken is en je mag ook zeker zijn dat het feest doorgaans iets rustiger is.

Bij Ann en Freddie was dat niet anders. Eén klein verschil: met een feest aan het meer van Keerbergen was het slechts kwestie van tijd voor de eerste gasten verkoeling zouden zoeken in het water.

Nog beter werd het wanneer de eigenaar van de feestzaal zijn speedboat naar de pier bracht. Het koppel (fotograaf uiteraard inbegrepen) en enkele gasten kregen de kans om een unieke trip op het meer te maken. En wanneer de waterscooter ten tonele kwam, kon de fun pas helemaal beginnen.

Voor Ann en Freddie, die in Londen wonen en werken was een hele internationale delegatie naar Mechelen en Keerbergen afgezakt. Niemand wilde deze mooie gebeurtenis missen. Dat zorgde voor een mooie internationale mix van gasten en diverse talen die werden gesproken. 

Bedankt Ann en Freddie en nog veel succes met jullie veelbelovende carriere!