Huwelijksfotografie in Tongerlo van Annelies en Hans

Annelies en Hans in Tongerlo

Annelies en Hans kozen één van de warmste dagen van 2017 uit om het ja-woord aan elkaar te zeggen in Tongerlo. Warme en zonnige dagen zijn altijd welkom voor elk koppel. Geen zorgen moeten maken over back-up locaties. Een fotoshoot die gewoon buiten kan plaatsvinden zoals voorzien. 

De realiteit was echter dat het zo ontzettend warm was dat we noodgedwongen continue de schaduw moesten opzoeken. Sowieso veel mooier op foto. Maar een paar minuten poseren in de zon zorgde onmiddellijk voor een stroom zweetdruppels op het gezicht van de bruidegom. Instant smeltend in het warme kostuum. 

Gelukkig was er voor hun huwelijk ook een cameraman voorzien voor video opnamen. Dit zorgde ervoor dat tijdens de video shots ikzelf even kon uitpuffen en in de schaduw op zoek gaan naar nieuwe standpunten. De abdij van Tongerlo was in ieder geval een prachtige locatie om foto’s te nemen. 

De gemeentelijke huwelijksgeloften en de eerste officiële kus werd in Westerlo bezegeld.

Tongerlo ideale setting voor romantisch huwelijk

De alternatieve ceremonie die plaatsvond in de tuin van het nabijgelegen Torenhof zorgde eveneens voor prachtige foto’s. Geen klassiek huwelijk maar de vliegende pastoors verzorgden de huwelijksceremonie. Dat zorgde voor vele lachmomenten. Extra alert blijven was de boodschap want hier werd duidelijk geen klassiek schema gevolgd. De hosties werden vervangen door kleurrijke limoncello. 

De sfeer was gezet. Het buitenfeest kon niet beter zijn met de talloze food trucks die voor een ongedwongen sfeer tijdens het feest zorgden. Een korte avond regenbij in de late namiddag zorgde voor de nodige afkoeling, samen met een heerlijk ijsje als dessert.

Wanneer het buiten verder afkoelde ging het feest binnen in de feestzaal verder voor een zwoele openingsdans. De kleine zaal en veel te veel volk deed de temperatuur in de hoogte schieten.

Proficiat Annelies en Hans voor de prachtige dag!

Huwelijksfotograaf gezocht?

Op zoek naar een huwelijksfotograaf voor jullie huwelijk?

Maak vandaag een afspraak